Bitumineuze dakbedekkingen

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact

Bent u van plan bitumineuze dakbedekkingen te laten leggen? Laat het dan doen door de professionals van Korff Dakwerken uit Volendam. U profiteert van onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide kennis op het gebied van dakbedekkingen. Bij ons geen prutsers, maar gedreven vakspecialisten die uiterst zorgvuldig en efficiënt te werk gaan. U bent dus verzekerd van uitstekende bitumineuze dakbedekkingen tegen eerlijke tarieven.

Bitumineuze dakbedekkingen – praktisch en duurzaam

Bitumineuze dakbedekkingen staan bekend om hun duurzaamheid en om het feit dat ze op vele verschillende manier te verwerken zijn. Bitumineus is vooral heel geschikt voor horizontale daken omdat ze lichtgewicht en waterdicht zijn. Het overgrote deel van de platte daken bestaat dan ook uit bitumineuze dakbedekkingen. Laat uw dakbedekking door ons leggen en u heeft een dakbedekking die vele jaren mee zal gaan.

Bitumineuze dakbedekkingen – snelle service

Bij Korff hoeft u niet lang te wachten op uw bitumineuze dakbedekkingen. Wij staan direct voor u klaar. Het liefst starten we meteen, maar als u eerst een offerte wilt, maken we die voor u. Het aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen doen we meestal binnen een week. We zorgen er in ieder geval voor dat uw dak binnen 1 dag waterdicht is, zodat u van het weer niets te vrezen heeft. Wilt u een referentie? Check dan onderstaande projecten.

Contact

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met Korff Dakwerken op via: info@dakdekkervolendam.nl of bel direct naar: 0299 -32 11 32.

Korff Dakwerken
Willem Woutersstraat 4
1132 XR Volendam
0299 321132

Meer informatie:
Kosten Dakbedekking, Dakdekker gezocht, Lekkage dak, Vochtproblemen muren, Dakdekker Amstelveen,Dakdekker Purmerend, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Huizen

CONTACT

captcha

Privacybeleid Korff Dakwerken
Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.