Bitumineuze dakbedekkingen

Bent u van plan bitumineuze dakbedekkingen te laten leggen? Laat het dan doen door de professionals van Korff Dakwerken uit Volendam. U profiteert van onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide kennis op het gebied van dakbedekkingen. Bij ons geen prutsers, maar gedreven vakspecialisten die uiterst zorgvuldig en efficiënt te werk gaan. U bent dus verzekerd van uitstekende bitumineuze dakbedekkingen tegen eerlijke tarieven.

bitumineuze dakbedekkingen

Bitumineus is praktisch en duurzaam

Bitumineuze dakbedekkingen staan bekend om hun duurzaamheid en om het feit dat ze op vele verschillende manier te verwerken zijn. Bitumineus is vooral heel geschikt voor horizontale daken omdat ze lichtgewicht en waterdicht zijn. Het overgrote deel van de platte daken bestaat dan ook uit bitumineuze dakbedekkingen. Laat uw dakbedekking door ons leggen en u heeft een dakbedekking die vele jaren mee zal gaan.

Bitumineuze dakbedekkingen – snelle service

Bij Korff hoeft u niet lang te wachten, voordat wij beginnen met onze werkzaamheden. Wij staan namelijk direct voor u klaar. Het liefst starten we meteen, maar als u eerst een offerte wilt, maken we die uiteraard voor u. Het aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen doen we meestal binnen een week. We zorgen er in ieder geval voor dat uw dak binnen 1 dag waterdicht is, zodat u van het weer niets te vrezen heeft. Wilt u een referentie? Check dan onderstaande projecten.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: info@dakdekkervolendam.nl of bel direct naar: 0299 -32 11 32.