Dakdekker Alkmaar

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact

Lekkage? Nieuw dak nodig? Korff Dakwerken is uw dakdekker in Alkmaar en omstreken. Wij zijn al tientallen jaren specialist op het gebied van dakbedekking. Wij zijn een klein bedrijf dat zich vooral richt op bescheiden projecten. Onze klanten zijn daarom vaak particulieren, maar we werken ook voor aannemers, verenigingen van eigenaren en de woningbouw.

Dakdekker Alkmaar | wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Bitumineuze dakbedekking
Lood, zink en koperwerken
Kunststof dakbedekking
Groene daken

Dakdekkers Alkmaar | waarom wij?

Wij werken vlug en zeer secuur. Bij ons gaat snelheid niet ten koste van de kwaliteit. Een klus is pas af als  u volledig tevreden bent met het resultaat. Laat uw dakbedekking aanbrengen door Korff Dakwerken en geniet jaren van een goed dak boven uw hoofd.

Dakdekkersbedrijf Alkmaar | direct actie

Als u wilt komen wij vandaag nog langs. Wij gaan het liefst gelijk voor u aan de slag. Eerst een offerte? Uw dakdekker in Alkmaar maakt van tevoren altijd een tijd- en kosteninschatting zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent. Neem nu contact op voor een vrijblijvend bezoek.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over uw dakwerken in Alkmaar? Neem gerust contact op via 0299 – 321 132 of stuur een e-mail naar info@dakdekkervolendam.nl
Meer informatie:
Dakdekker Huizen, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Blaricum, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Amsterdam, Dakdekkers Amsterdam, Dakbedekking aanbrengen, Dakbedekking vernieuwen, Zinken dakbedekking

CONTACT

captcha

Privacybeleid Korff Dakwerken
Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.