Dakdekker Amersfoort

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact

Op zoek naar een goede dakdekker in Amersfoort? Korff Dakwerken is al tientallen jaren specialist op het gebied van dakbedekking. Wij zijn een klein bedrijf dat zich vooral richt op bescheiden projecten. Onze klanten zijn daarom vaak particulieren, maar we werken ook voor aannemers, verenigingen van eigenaren en de woningbouw.

Dakdekkers Amersfoort | wat hebt u nodig?

Heeft u een lekkend dak? Krijgt u een aan- of uitbouw? Of is uw dak simpelweg aan vervanging toe? In alle gevallen heeft u een gespecialiseerde dakdekker nodig. Wij leveren topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Korff is:

• Vlug: U heeft maar heel even last van ons
• Zorgvuldig: Afwerking tot in de kleinste puntjes
• Netjes: Na afloop laten we alles schoon en opgeruimd achter

Dakdekkersbedrijf Amsersfoort | ons assortiment

U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Bitumineuze dakbedekking
Lood, zink en koperwerken
Kunststof dakbedekking
Groene daken

Dakdekker Amersfoort | snel én secuur

Wij houden van doorwerken. Een kleine lekkage binnen één dag. Een grotere klus binnen een paar dagen tot een week. En maakt u zich geen zorgen, bij Korff gaat snelheid niet ten koste van kwaliteit. In tegendeel: wij werken uiterst zorgvuldig, zodat u jarenlang een goed dak boven uw hoofd heeft. U krijgt van ons dan ook standaard 10 jaar garantie op het materiaal!

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u een vraag stellen over uw dakwerken in Amersfoort? Neem gerust contact op via 0299 – 321 132 of stuur een e-mail naar info@dakdekkervolendam.nl
Meer informatie:
Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Huizen, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Blaricum, Dakdekker Hilversum,Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Amsterdam, Dakdekkers Amsterdam, Dakbedekking aanbrengen,Dakbedekking vernieuwen

CONTACT

captcha

Privacybeleid Korff Dakwerken
Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.