Dakdekker Blaricum

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact

Korff Dakwerken is uw dakdekker in Blaricum en omstreken. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van dakbedekking. Wij zijn een klein bedrijf dat zich vooral richt op bescheiden projecten. Onze klanten zijn daarom vaak particulieren, maar we werken ook voor aannemers, verenigingen van eigenaren en de woningbouw.

Dakdekker Huizen | Volendamse mentaliteit

Korff Dakwerken is een Volendams bedrijf. We staan dan ook bekend om onze typisch Volendamse mentaliteit: harde werkers met liefde voor het vak. Wij werken zorgvuldig en hebben oog voor detail. Iedere klus krijgt de aandacht die ze verdient.

Dakdekkers Huizen | wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Bitumineuze dakbedekking
Lood, zink en koperwerken
Kunststof dakbedekking
Groene daken

Dakdekkerbedrijf Huizen | direct actie

Als u wilt komen wij vandaag nog langs. Wij gaan het liefst gelijk aan de slag. Eerst een offerte? Uw dakdekker in Huizen maakt van tevoren altijd een tijd- en kosteninschatting zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent. Neem nu contact op voor een vrijblijvend bezoek.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of wilt u een vraag stellen aan uw dakdekker in Huizen? Neem gerust contact op via 0299 – 321 132 of stuur een e-mail naar info@dakdekkervolendam.nl
Meer informatie:
Dakdekker Hilversum, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Amsterdam, Dakdekkers Amsterdam,Dakbedekking aanbrengen, Dakbedekking vernieuwen, Zinken dakbedekking, Bitumineuze dakbedekkingen, Kosten Dakbedekking, Dakdekker gezocht

CONTACT

captcha

Privacybeleid Korff Dakwerken
Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.