Dakdekker Huizen

Offerte aanvragen Bel mij terug Contact

De beste dakdekker in Huizen en omstreken? Korff Dakwerken uit Volendam heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van dakbedekking. Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van een lekkage maar ook voor de vervanging van uw hele dakwerk. Wij werken zorgvuldig en efficiënt. Dat betekent voor u uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Dakdekkers Huizen | Volendamse mentaliteit

Korff Dakwerken is een Volendams bedrijf. We staan dan ook bekend om onze typisch Volendamse mentaliteit: harde werkers met liefde voor het vak. Wij werken zorgvuldig en hebben oog voor detail. Iedere klus krijgt de aandacht die ze verdient.

Dakdekkersbedrijf Huizen | wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Bitumineuze dakbedekking
Lood, zink en koperwerken
Kunststof dakbedekking
Groene daken

Dakdekker Huizen | snel en secuur

Wij houden van doorwerken. Een kleine lekkage binnen één dag. Een grotere klus binnen een paar dagen tot een week. En maakt u zich geen zorgen, bij Korff gaat snelheid niet ten koste van kwaliteit. In tegendeel. Wij werken uiterst zorgvuldig, zodat u jarenlang een goed dak boven uw hoofd heeft. U krijgt van ons standaard 10 jaar garantie op het materiaal.

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u een vraag stellen over uw dakwerken in Huizen? Neem gerust contact op via 0299 – 321 132 of stuur een e-mail naar info@dakdekkervolendam.nl
Meer informatie:
Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Blaricum, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Amsterdam, Dakdekkers Amsterdam, Dakbedekking aanbrengen, Dakbedekking vernieuwen, Zinken dakbedekking, Bitumineuze dakbedekkingen

CONTACT

captcha

Privacybeleid Korff Dakwerken
Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.