Daklekkage

Daklekkage verhelpen? Dan is het van groot belang dat u dit meteen laat repareren door een professionele dakdekker. Zelfs een kleine lekkage kan op den duur veel overlast veroorzaken. Vocht dat in wanden en plafonds blijft zitten kan bijvoorbeeld gaan schimmelen. Wanneer het gaat schimmelen moeten vaak alle werkzaamheden opnieuw worden gedaan die aan het plafond of de wanden zijn verricht. Om deze problemen te voorkomen kunt u bij Korff Dakwerken terecht voor het repareren van een lekkage tot een gehele renovatie van uw dak. Neem vrijblijvend contact met ons op.

daklekkage

Hoe ontstaat daklekkage?

Doordat we in Nederland te maken hebben met verschillende weersomstandigheden, worden de daken van woning erg op de proef gesteld. Strenge winters, warme zomers en harde wind heeft natuurlijk effect op alles. Zo ook de daken. Hierdoor kan de staat van uw dak beschadigd raken en kan er daklekkage ontstaan. Wanneer dit gebeurt, kunt u het beste direct contact met ons opnemen om verdere schade te voorkomen. Echter, is het ontdekken van daklekkage niet zo heel eenvoudig.

Hoe herkent u lekkage aan het dak?

Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat wanneer u ergens vocht vindt, de lekkage niet altijd er recht boven hoeft te zitten. Het water verplaatst zich namelijk onder uw dakbedekking naar de weg die het snelst naar beneden gaat in uw dak. Wanneer u dus een plek met vocht heeft gevonden moet u op zoek gaan naar de volgende signalen:

  • Vocht op de wanden
  • Kringen en vlekken in het plafond
  • Loslatend behang

Wat kost het verhelpen van een daklekkage?

De kosten voor het repareren van een daklekkage zijn per project verschillend. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren. De oorzaak, plaats en omvang van de lekkage moet worden vastgesteld. Ook is de ene lekkage sneller opgelost dan de andere. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om het probleem op te lossen. Dit zijn o.a.:

Bij welke daken kom het vaakst een daklekkage voor?

Zorgvuldig uw daklekkage laten repareren

U wilt de lekkage in uw dak uiteraard repareren. Laat het dan in één keer goed doen, zodat u hier in de toekomst geen last meer van heeft. Het materiaal dat wij gebruiken is van topkwaliteit. Hierdoor geven wij u 10 jaar volledige garantie. Bovendien beschikken wij over betrouwbare vakspecialisten die hun werk tot in de puntjes beheersen. De lekkage in uw dak repareren we snel. U bent verzekerd van een waterdicht dak, afgewerkt tot in de details.

Vrijblijvend contact opnemen

Als u door ons de lekkage in uw dak laat repareren, hoeft u niet lang te wachten op een afspraak. Wij staan direct voor uw deur. Hoe sneller we aan het werk gaan, des te sneller zijn we klaar. Met een kleine lekkage heeft u maar een dagje last van ons. In het geval van een grote klus maken we uw dak hoe dan ook binnen één dag waterdicht, zodat u van het weer niets te vrezen heeft. Wij sturen u natuurlijk ook graag eerst een offerte voor de lekkage aan uw dak. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via administratie@dakdekkervolendam.nl of bel direct naar 0299 -32 11 32.