Kosten Dakbedekking

Als u op zoek bent naar de laagste kosten voor dakbedekking, bent u bij ons aan het verkeerde adres. Kiest u voor de goedkoopste aanbieder dan bespaart u geld, dat klopt. Maar u zit opgescheept met een dak dat heel vluchtig en onzorgvuldig is gelegd. Eén stevige plensbui en uw dak lekt als een gieter. Dit voorkomt u door uw dak te laten leggen door Korff Dakwerken. Wij bieden u eerlijke kosten voor uw dakbedekking en toch topkwaliteit.

Korff Dakwerken – Eerlijke kosten dakbedekking

Bij Korff niet de laagste kosten voor dakbedekking, maar wij geven uw wel dak de aandacht die het verdient. Onze pure liefde voor het vak laat ons tot het uiterste gaan. We nemen alleen genoegen met het beste eindresultaat. U heeft keuze uit een groot assortiment dakbedekkingen voor uw platte dak waaronder koper, lood, zink, leien en bitumineus. Laat uw dakbedekking vernieuwen door Korff Dakwerken. Kijk voor meer informatie op www.dakdekkervolendam.nl

Eerlijke kosten dakbedekking én snelle service

Bij Korff zijn de kosten voor uw dakbedekking iets hoger, maar daar tegenover staat topkwaliteit en uitstekende service. Wij staan direct voor u klaar. Het liefst starten we meteen, maar als u eerst een offerte wilt, maken we die voor u. Het aanleggen van dakbedekkingen doen we meestal binnen een week. We zorgen er in ieder geval voor dat uw dak binnen 1 dag waterdicht is, zodat u van het weer niets te vrezen heeft.

Contact

Heeft u vragen over onze kosten voor dakbedekking? Neem direct contact op via 0299 321 132 of gebruik het contactformulier.

Korff Dakwerken
Dieselstraat 5
1131 JZ Volendam
0299 321132