Lood, zink en koperwerken

Zinkwerken

Zink is een uitermate goed product en onderscheid zich van duurzaamheid. Je kunt zink gebruiken als dakbedekking of dakgoot. Het zorgt ervoor dat de details van een gebouw er echt uitspringen en een blikvanger wordt. De lange levensduur heeft zink te danken aan een hoge corrosiebestendigheid, maar niet alleen dat is een voordeel. Ook heeft zink als voordat dat het gerecycled kan worden, en is het dus niet schadelijk voor de natuur. Om de levensduur van zink te verhogen, moet het voldoende ruimte krijgen om te kunnen uizetten en krimpen. De bevestigingen gebeuren zo veel mogelijk door middel van klangen en felsen. Zink heeft dus een goede bevestiging nodig voor een lange duurzaamheid. Wij hebben specialisten in ons team aan wie u het aanbrengen van een zinken dak met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Koperwerken

Er zijn verschillende soorten koper zoals groen geprepatineerd koper, rood koper en gepreoxideerd koper. Koper kun je gebruiken als dakbedekking of als regenwater afvoer. Koper krijgt na verloop van tijd een oxide laagje, deze laag beschermt de koper tegen zichzelf en heeft dus een groot voordeel.

Koper kan in verschillende manieren worden bevestigd, als dak bekleding maar ook zelfs als gevel bekleding. Wij zijn specialist op het gebied van:

  • Felssysteem
  • Goten
  • Dakkapellen
  • Losangesysteem
  • Roevensysteem

De architectuur schrijft de bedekking van zink en koper steeds vaker voor. Met zink en koper kan je de mooiste dakvormen creeren die met normale bedekkingen niet te realiseren zijn. Overtuig u zelf en kijk daarom naar de door ons gerealiseerde projecten.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: info@dakdekkervolendam.nl of bel direct naar: 0299 -32 11 32.