Loodwerk

Loodwerk laten aanbrengen of juist repareren aan uw woning of kantoor? Dan bent u bij Korff Dakwerken aan het juiste adres. Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf dat voor zowel de particuliere als de zakelijke klant dagelijks diverse werkzaamheden uitvoert. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom alles te weten over loodwerk.

loodwerk

Wat is loodwerk?

Loodwerk is de overkoepelende term voor het aanbrengen of repareren van dak onderdelen die gemaakt zijn van lood. Dit kunnen bijvoorbeeld dakgoten zijn, maar ook een onderdeel van een dak. Kortom loodwerkzaamheden kunnen heel breed zijn en divers.

Voordelen

Daarnaast wordt lood veel gebruikt om onderdelen van een dak te repareren. Lood is namelijk volledig roestvrij en zeer eenvoudig aan te brengen. De roestvrijstalen eigenschap maakt het ideaal om toe te passen op daken.

Naast deze voordelen is lood ook nog eens een stuk zwaarder ten op zichten van andere materialen. Hierdoor blijft het loodwerk goed op zijn plek liggen bij heftige weersomstandigheden.

Vrijblijvende offerte voor loodwerk

Wilt u een gratis offerte ontvangen om loodwerk aan te laten brengen op uw dak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen met 0299-321132 of te mailen naar administratie@volendam.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.